Elismerés

2023.10.10. 20:47

Annus néni kapta a díjat - Mindig önzetlenül, szeretettel dolgozott másokért

Pénzes Tiborné a szentgotthárdi színházban vehette át az Idősek az Idősekért Díjat Huszár Gábor polgármestertől. Annus néni méltatásában elhangzott: rengeteget tesz az idősekért, de sosem vár el semmit, önzetlenül, szeretettel dolgozik másokért.

Tóth Judit

Pénzes Tiborné, Annus néni az elismeréssel

 Pénzes Tiborné, Annus néni Felsőszölnökön született 1940- ben. A gimnázium elvégzését követően több képesítést is szerzett, gazdasági munkakörökben közel négy évtizeden keresztül dolgozott. Nyugdíjasként tagja és aktív segítője lett számos civil szervezetnek. Annus néni mindig fontosnak tartotta a közösségi életben való tevékenykedést, a mai napig különös figyelmet fordít embertársaira, főként az idősekre. 

Feladatának tartja az aktív időskor és az egészséges, kiegyensúlyo- zott élet népszerűsítését, így számos programot, túrát, kirándulást szervezett ezekhez kapcsolódóan. Munkáját több alkalommal is elismerték már, Szentgotthárd Városért Díjat is kapott.

 A város sorsát mindig a szívén viselte, hosszú ideje látja el a Barokk Templomért Alapítvány pénzügyi-gazdasági feladatait társadalmi munkában. A Szentgotthárdon és környékén élő idősekért rengeteget tett Annus néni, aki mindezért sosem várt el semmit. Több évtizedes vezetői tapasztalatával, egyéniségével a mai napig hozzájárul a Szentgotthárdi Nyugdíjas Egyesület eredményes működéséhez, az időseknek szóló tartalmas programok összeállításhoz és lebonyolításához. 

Munkájának méltó elismerése az Idősek az Idősekért Díj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában