Közbeszerezés

2023.10.26. 18:47

Elindulhat a tervezés - Úton az új körmendi sportcsarnok

Vaol.hu

Forrás: Facebook/Bebes István

Eredetileg a meglévő sportcsarnok átalakításáról, bővítéséről volt szó, azonban a jelenlegi épület nem tette lehetővé annak az átalakítását, ezért egy új sportcsarnok, a hozzá kapcsolódó edzőközpont és fogadóépület építése a terv. A jóváhagyási tervdokumentáció már tavaly nyáron elkészült, most az engedélyezési és kivitelezési tervek elkészítésére írtak ki feltételes közbeszerzést - írja közösségi oldalán Bebes István, Körmend polgármestere.

Amennyiben az engedélyes kiviteli tervek elkészülnek, várhatóan a következő években a megfelelő források biztosítása esetén az új csarnok és a hozzá kapcsolódó létesítmények elkészülhetnek. Nemcsak a kosárlabda és az utánpótlás nevelés kaphat új helyszínt ezáltal, hanem többek között a vívás, a birkózás és a városban működő civilszervezetek is, de különböző kulturális és zenés rendezvényeknek is helyet biztosíthat az épület.

A kiírt közbeszerzés október 24-én jelent meg az uniós közbeszerzési értesítőben. A felhívás szerint az ajánlattevő feladata lesz többek között a sportcsarnok, az edzőközpont és a fogadóközpont tervezése, illetve a jóváhagyási tervdokumentáció alapján az engedélyezési és kivitelezési tervdokumentáció elkészítése, minden engedélyezési eljárás lefolytatása és az engedélyek megszerzése - derül ki az epiteszforum.hu írásából.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában