Ezt jó, ha tudod

2023.10.21. 11:55

Itt parkolhatunk, ha a kőszegi Orsolya-napi vásárra érkezünk

Megkezdődött Kőszegen az Orsolya-napi vásár főzőversennyel, kóstolókkal, kézműves vásárral és kulturális programokkal színesített két napos forgataga.

Vaol.hu

Forrás: Kőszeg város fb. oldala

A belváros szűk utcáiban bizonyára nem tud mindenki parkolóhelyet találni, ezért a város közösségi oldalán a szervezők  térképet tettek közzé a javasolt alternatív várakozási lehetőségekről. Mindenkinek azt javasolják, hogy a kijelölt helyeken parkoljanak, elkerülve a torlódásokat! Az ingyenesen igénybe vehető parkolókból kellemes sétával megközelíthető a rendezvény helyszíne.

A Pogányi út melletti "cirkusztéren", a Kórház utcában a "tűzoltóparknál", a Strand sétány végén a Gyöngyös patak melletti parkolóban, valamint a Csónakázó tónál kialakított ideiglenes parkolókban hagyhatják autóikat a Kőszegre érkezők.
 

Forrás:  Kőszeg város fb. oldala


Kérik a vásárra érkezőktől a közlekedési és parkolási szabályok betartását, melyeket a Kőszegi Polgárőrség, a Közterületfelügyelet és a Kőszegi Rendőrkapitányság munkatársai felügyelnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában