Jelmezbe bújva

2023.10.31. 13:52

Szikrázó fények, fergeteges hangulat – retró Halloween-bulit rendeztek Vépen - fotók

A múlt pénteki, gyerekeknek szervezett Rémsétányt másnap este egy kicsit idősebb korosztály vette birtokba a vépi művelődési házban. A retró Halloween-buliban megválasztották Mr. Rémisztőt és Ms. Borzasztót is.

Tóth Katalin

Forrás: VN/TEVE

Lebegő gyertyák fénye, lampion-szellemek, ijesztő koponyák, valóságosnak tűnő, torz bábuk és „jó fej” party-arcok töltötték be a teret. A negyvenfős társaság a Tegyünk Együtt Vépért Egyesület szervezésében Dj Gandree zenéjére táncolt: a Neoton, Koós János, Korda Györgyszámaira buliztak a jelmezes, elmaszkírozott alakok. 

Forrás: VN/TEVE

A résztvevők között volt sérült zombi, rémisztő bohóc, feltámadt báró, ördöglányok, vámpír és vámpírné, Piroska, Farkasember és vadász is. Éjfél előtt egy órával független zsűri választotta meg Mr. Rémisztőnek a „jópofa srácot elfogó UFO-t” és Ms. Borzasztónak a “halott menyasszonyt” – mindketten egy-egy ajándékcsomagnak örülhettek.

Forrás: VN/TEVE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában