Rendőrkapitányok keringője

2023.10.28. 07:00

Új rendőrkapitány kezdhet szolgálatot Szombathelyen, Sárváron és Körmenden - frissítve

Értesüléseink szerint jelentős személyi változások várhatók Vas vármegyében a városi rendőrkapitányságok élén.

Vaol.hu

Arról, hogy ki lehet az új körmendi rendőrkapitány, egyelőre nincs információnk.

Forrás: VN

Fotó: © Cseh Gábor

Frissítve! 

Cikkünket újabb hírrel frissítjük: információink szerint Knob Ernő r. alezredes, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztályának osztályvezetője veszi át a Körmendi Rendőrkapitányság irányítását. Meg nem erősített értesüléseink szerint változás várható a Vasvári Rendőrkapitányság élén is, ahova Balogh Gábor r. alezredes, a Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának osztályvezetője kerül. 

Korábban írtuk:

Meg nem erősített információink szerint távozik a Szombathelyi Rendőrkapitányság éléről dr. Gulyás Ferenc r. ezredes, szolgálatát Sárváron folytatja. Ismert, dr. Gulyás Ferenc 2012. december derekától látta el a vasi megyeszékhelyen a rendőrkapitányi feladatokat. Szombathely önkormányzata 2021 áprilisában a rendőrség napja alkalmából kiemelkedő szakmai munkája alapján "Szombathely közrendjéért díj" elismerésben részesítette.

Dr. Gulyás Ferenc szombathelyi szolgálata előtt is (2008 márciusától 2012 december közepéig) Sárvár város rendőrkapitányaként dolgozott. A fürdőváros rendőrkapitányságának éléről így távozhat Fekete Géza r. alezredes, aki - ugyancsak meg nem erősített értesüléseink szerint - a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőr-főkapitányhelyetteseként szolgálhat tovább.

Körmendről érkezik az új szombathelyi rendőrkapitány

Szombathelyen az új rendőrkapitány ezúttal egy másik Rába-parti városból érkezik: információink szerint dr. Koncz Gabriella körmendi rendőrkapitány ülhet a vasi megyeszékhely rendőrkapitányságának vezetői székébe. A közelmúltban számoltunk be arról: az állami ünnep, augusztus 20. alkalmából dr. Pintér Sándor belügyminiszter a rendőrség állományában végzett kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréseként soron kívül előléptette rendőr ezredessé dr. Koncz Gabriella r. alezredest, a Körmendi Rendőrkapitányság kapitányságvezetőjét.

Arról, hogy ki lehet az új körmendi rendőrkapitány, egyelőre nincs információnk.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában