vaol.hu podcast

2023.11.22. 11:30

Állják-e a versenyt a Tik-tok videók korában a könyvtárak? - A BDK igazgatójával, dr. Baráthné Molnár Mónikával beszélgettünk

Tömböly Ágnes

Fotó: © Cseh Gábor

Olvasói szokásokról, a könyvtárak előtt álló mindennapos kihívásokról is beszélt a Berzsenyi Dániel Könyvtár igazgatója, dr. Baráthné Molnár Mónika legújabb podcastunkban. Az egyperces Tik-tok videók korában hogyan látja a könyvtárak szerepét, helyét? - erre is rákérdeztünk. Mint ahogy szóba kerültek a nagy sikernek örvendő olvasásnépszerűsítő és a könyvtárhasználatot ösztönző programok, amik időről időre megtöltik látogatókkal, olvasókkal a szombathelyi intézmény tereit. A Berzsenyi Dániel Könyvtár egyszer már megkapta a Minősített könyvtár elismerést, idén újra pályáznak a címre. Az igazgató ezúttal azt is megosztotta velünk, hogyan kezdődött könyvtárszakmai pályája, és hogy hogyan tudja megőrizni a könyvtárigazgatói teendők és a család közötti egyensúlyt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában