Várják az érdeklődőket

2023.11.06. 13:51

Az idén is regisztrálhatunk – Vasi résztvevők a Modern gyárak éjszakáján

Az IFKA – Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. hetedik alkalommal, november 10-én, pénteken 16 és 22 óra között szervezi meg a Modern Gyárak Éjszakáját. Vasban két vállalat várja az érdeklődőket.

Tóth Katalin

Forrás: VN-archív

Fotó: © Cseh Gábor

A látogatók megismerkedhetnek az országban tevékenykedő, egyes területeken vagy mutatók alapján kiemelkedő eredménnyel működő gyárak tevékenységével, egyedi megoldásaival. A rendezvény azokra a hazai gyárakra és üzemekre hívja fel a figyelmet, amelyek képesek az innováció, a kutatás-fejlesztés, a szervezetfejlesztés és a menedzsment területén világszínvonalú eredményeket elérni. A programsorozat online és offline formában egyaránt elérhető lesz. Célja a szemléletformálás és a hazai ipari gyártással kapcsolatos elavult sztereotípiák felülírása. A csatlakozó vállalatok szerte az országból virtuálisan és/vagy élőben mutathatják be azokat a folyamatokat és technológiákat, amelyek hozzájárulnak a sikeres működésükhöz.

Tavaly országszerte 73 gyár csatlakozott, amelyek összesen 49 személyes gyárbejárás, illetve 34 online bemutatás során engedtek betekintést a kulisszák mögé. Az országos rendezvényen Vasban két gyárba látogathat, aki regisztrál: a büki Nestlé Hungária Kft. PURINA telephelyére és a vaskeresztesi MAM-HUNGÁRIA Ipari és Kereskedelmi Kft. gyártóüzemébe.

Hogy miért nincs egér ízű macskaeledel? Az idén 25. születésnapját ünneplő büki Nestlé PURINA gyár ezt is elárulja a november 10-ére szervezett személyes gyárbejárás során. A legújabb beruházás során speciális építészeti eljárással egy ultramodern, automata magasraktár is épült a gyárhoz, amit szintén megmutatnak a látogatóknak.

A MAM márkanév sokak számára ismerős lehet, hiszen a vállalatcsoport prémium minőségű babatermékei meghódították az egész világot. A vaskeresztesi gyár személyes gyárbejárással várja az érdeklődőket, ahol többek között az alkalmazott robottechnológiát is bemutatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában