Szerető családra várnak

2023.11.19. 10:00

Gazdit keresünk! Tudsz nekünk segíteni?

Vaol.hu

Forrás: VN

Lucky 2019-es születésű kistestű terrier keverék kan. Idős gazdái meghaltak, ezért került a menhelyre. Kedves, barátságos, kissé félénk, aktív, játékos. Szuka kutyákkal összeszoktatható, macskákkal való kapcsolata nem ismert. Családi házba kinti-benti tartással, oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe. Érdeklődni: Állatvédők Vasi Egyesülete ([email protected]).

Lucky
Forrás: VN

Vanillia 2021-es születésű, nagyobb méretű tacskó keverék szuka. Volt gazdája agyon akarta verni az előző almából származó lányával és az öt újszülött kicsinyével együtt. Emiatt eleinte nagyon félt és féltette a kicsinyeit, most már ragaszkodik és keresi a kontaktust. Kedves, barátságos, nyugodt, szobatiszta, nem rombol. A pórázon sétálást még gyakorolnia kell. Kutyákkal összeszoktatható. Macskákkal való viszonya nem ismert. Pici gyerek mellé nem javasolt. Lakásba vagy családi házba korlátlan bejárással, oltva, chipezve, ivartalanítva fogadható örökbe. Érdeklődni: Állatvédők Vasi Egyesülete ([email protected]).

Vanillia
Forrás: VN

Akác júniusi születésű németjuhász keverék szuka. Négy testvérével együtt a menhely melletti árokba rakták ki rossz állapotban. Most már valamennyi testvér egészséges. Anka kedves, barátságos, játékos kölyök. Kutyákkal összeszoktatható. Családi házba korlátlan bejárással, oltva, chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe. Az esetében kutyaiskola javasolt. Még csak kiválasztható, a második oltás után költözhet az új otthonába. Érdeklődni: Állatvédők Vasi Egyesülete ([email protected]).

Akác
Forrás: VN

Kréta 2022-es születésű kandúr. Kedves, barátságos, nyugodt, bújós, alomtiszta. Szombathelyen egy családi ház udvarára ment be és keservesen sírt, hiába keresték a gazdát nem jelentkezett senki érte. Leukózisos tesztje pozitív lett, ezért csak egyedüli cicának vagy másik leukózisos cica mellé fogadható örökbe. Kutyákkal való kapcsolata nem ismert. Ivartalanítva, oltva, parazita mentesítve fogadható örökbe. Kizárólag benti tartásra. Érdeklődni: Állatvédők Vasi Egyesülete ([email protected]).

Kréta
Forrás: VN

Turmix 2021-es születésű kandúr. Kedves, barátságos, kicsit félénk, alomtiszta. Szombathelyen találták soványan és elég csúnya sérüléssel, valószínű valamilyen állat elkaphatta. Más macskákkal összeszoktatható, kutyákkal való viszonya nem ismert. Ivartalanítva, oltva, parazita mentesítve, csak benti tartással fogadható örökbe. Érdeklődni: Állatvédők Vasi Egyesülete ([email protected]).

Turmix
Forrás: VN

Panni és Pisze 2019-es születésű nőstény csincsillák. Volt gazdája családi okok miatt adta le őket a menhelyen. Kedves, kézhez szokott, de kissé félős, alomtiszta állatok. Csak együtt, kizárólag házikedvencnek, szerződéssel fogadhatók örökbe. A helyigényük nagy, ezért csak nagyméretű, több szintes ketrecben tartással költöznek. Érdeklődni: Állatvédők Vasi Egyesülete ([email protected]).

Panni és Pisze
Forrás: VN

Bella (nőstény) és Bingó( ivartalan hím) 2021-es születésű deguk. Volt gazdájuk utcára rakta őket egy dobozban Szombathelyen. Kedves, kézhez szokott állatok. Csak és kizárólag házikedvencnek, szerződéssel, nagy helyigényük miatt csak nagyméretű, több szintes ketrecben tartással fogadhatók örökbe. Csak együtt költözhetnek gazdihoz. Érdeklődni: Állatvédők Vasi Egyesülete ([email protected]).

Bella és Bingó
Forrás: VN

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában