Örülhetnek Herényben

2023.11.15. 16:26

Helyükre kerültek az új játszóeszközök a Tulipán utcai játszótéren

Helyére kerültek az új játszóeszközök Herényben. Közösségi összefogás jóvoltából bővül a Tulipán utcai játszótéren.

Tömböly Ágnes

Horváth Gábor képviselői tiszteletdíjából támogatta a beruházást

Forrás: Facebook

Mint arról korábban beszámoltunk: tíz herényi anyuka kezdeményezésére rendeztek jótékonysági pikniket június végén a városrészben. A Tulipán utcai játszótér bővítéséért fogtak össze a környéken lakók. Több céget és helyi kertészetet is megszólítottak: rengetegen álltak a kezdeményezés mögé. Palacsinta, aprósütemények sora, gulyás, ugrálóvár, mentőautó- és tűzoltóautóbemutató, arcfestés is várta a kilátogatókat. Végül mintegy kétmillió forintot fordíthattak új játszóeszközök vásárlására, abból 500 ezer forintot képviselői tiszteletdíjából Horváth Gábor, a városrész önkormányzati képviselője ajánlott fel.

Forrás: Facebook

Horváth Gábortól megtudtuk: a Tulipán utcai játszótéren már helyükre kerültek az új játékelemek. A héten még érkezik egy asztal padokkal. Ma, a hatszögletű mászóka ütéscsillapítását és a meghibásodott forgó javítását végezték el a Szompark munkatársai. Ha az időjárás engedi, akkor a felajánlott növényeket is elültetik az idei esztendőben - mondta el a képviselő. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában