Siker

2023.11.18. 17:56

Kicsi Gesztenye Klub űrutazással: telt ház az Agorában

Tavasztól a télig, dallamos virágszőnyegen és űrbéli utazáson át egészen a Hahóemberig vezette apró rajongóit a Kicsi Gesztenye Klub. Az Agora csordultig megtelt, annyian szerették volna látni Lizát és négy kis barátját: Kicsi Gesztenyét, Lufipofit, Napsugarat és Ollyt.

Polgár Patrícia

Fotó: Unger Tamás

A Kicsi Gesztenye Klub ötletgazdája a TNT együttes egykori énekese, Dobrády Ákos. Először 2016-ban tévéműsorként debütált az egyik gyermekcsatornán, később a készítők színpadra vitték, így járja az országot a produkció a Dobrády Ákos gyerekslágereivel fűszerezett tanulságos történeteivel.

A rendkívül fülbemászó dallamok jellegüknél fogva a kicsik által is könnyen megtanulhatóak, rajonghatóak. Ezt jól mutatta, hogy az apróságok tömött sorokban énekeltek, táncoltak, tornáztak a színpad előtt. A kissé bátortalanabbak sem bírták mozdulatlanul: a szülők ölében mindenki mozgolódott, együtt dúdolt a szereplőkkel.

Az öt jóbarát az évszakok során vezet végig a Fehér karácsony című előadásban. Tavasszal a virág-hangszerekről és a szélsárkányról hallhatunk dalt, nyáron együtt megyünk a strandra fagyit és lángost majszolni. Időközben a mókázás mellett sokat tanulhatunk is: például a fogmosásról és a világegyetem bolygóiról. A nyári napsugarak melegében vízipisztolycsatával hűthetjük magunkat, mígnem elered az eső és beköszönt az ősz Télen a csapadék hóra vált, sok apró hógolyóból megszületik a Hahóember. Végül megérkezik rénszarvas szánján a Mikulás, akinek búcsúzásával átléphetünk a karácsonyvárás időszakába. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában