Átadó

2023.11.28. 13:47

Laptopokat kapott az Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskola - fotók

A Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára című projektnek köszönhetően digitális eszközök érkeztek az Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskolába.

Tóth Judit

Forrás: Szendi Péter

V. Németh Zsolt országgyűlési képviselő az átadó ünnepségen így fogalmazott: a koronavírus járvány megmutatta, hogy vannak még hiányosságok a digitális oktatást illetően az országban. Ezt követően született meg az a döntés, hogy több százezer diák kapjon laptopot a hazai közoktatási intézményekben. Ebből a több százezerből 140 ezer került ki az iskolákba a napokban, az Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskolában hatvanegy laptopot adhatunk át. Bízom benne, hogy a diákok nagy örömmel használják az eszközöket, amely segítségével megismerhetik a világot - mondta a képviselő. Bebes István, Körmend polgármestere hangsúlyozta: fontos, hogy a körmendi tanulók ellátása a legkorszerűbb eszközökkel történjen, hiszen a mai világban a tudás megszerzéséhez elengedhetetlen a digitális eszközök használata.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában