Nosztalgia

2023.11.16. 17:59

Összegyűltek a vasi nyugdíjas iskolaigazgatók - fotók

A nosztalgiáé volt a főszerep a Vas Vármegyei Szakképzési Centrumban, itt tartották ugyanis a nyugdíjas iskolaigazgatók találkozóját csütörtök délután.

Csabai Bernadett

Fotó: Szendi Péter

Különleges vendégek érkeztek csütörtök délután a Szombathelyi Szakképzési Centrum ebédlőjébe, akiknek vasi generációk hada köszönheti a tudását. Az eseményt dr. Sárayné Süle Gabriella igazgató nyitotta meg. Elmondta, nagy öröm, hogy 7 év után újra az iskola ad otthont a rendezvénynek, a diákok egy rövid műsorral is készültek.

Elhangzott Karinthy-vers, Dragomán György novella részlet, majd az iskola zenei műhelye folytatta a műsort, az Azért vannak a jó barátok c. Máté Péter sláger előadásával.

A város polgármestere, Dr. Nemény András, köszöntötte a megjelenteket, majd az iskolavezetés sokszínűségéről és kihívásairól beszélt. Az est folyamán a résztvevők a főépületben közös képet készítettek, majd egy pohár pezsgővel koccintottak az oktatásban töltött évekre. A polgármester a város nevében köszönetet mondott a nyugalmazott igazgatók munkájáért.

A vacsora során a régi iskolavezetők és kollégák számára lehetőség nyílt az emlékek megosztására, egy kis közös nosztalgiára. Méltó módon ünnepelték meg a vasi oktatási intézmények vezetőinek hosszú éveken át tartó munkáját és elkötelezettségét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában