vaol.hu podcast

2023.11.24. 07:00

Sült pulyka akár egészben - Gasztro-podcastunkban Bősz Miklós szakácsot kérdeztük

Néhány háziasszony már ilyenkor meg van győződve róla, hogy elkésett a karácsonyi konyhai előkészületekkel. Bősz Miklós szakácsot kérdeztük: mi az, amit előre beszerezhetünk, és mi az, amivel jobb megvárni az ünnep napjait?

Tersztyánszky Krisztina

Forrás: vaol.hu

Ha most jobban van időnk bevásárolni, vagy éppen akciós terméket sikerül találnunk, nyugodtan beszerezhetjük az ünnepre szánt húsokat, s azok akár szeletben, felkockázva vagy ledarálva is várhatnak a mélyhűtőben. Tanácsokat kapunk a fagyasztott húsok kiolvasztására és arra vonatkozóan is, hogy a készételek közül melyek vészelik át minőségromlás nélkül a mélyhűtést. Beszélgetésünkben terítékre kerül a hagyományos töltött káposzta csakúgy, mint a modernebb megoldásokra vágyóknak javasolt különféle gyümölcsös, gesztenyés hústekercsek. Természetesen a pulyka is a témáink közé került: tényleg olyan ördöngösség az egyben sütött pulyka?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában