Köszöntés

2023.11.14. 20:03

Szükség van a bölcsességükre: gyerekműsor, hastánc, népzene, vacsora az idősek ünnepén Rádóckölkeden - fotók

A település idős lakóit köszöntötték a művelődési házban. Az eseményt megtisztelte jelenlétével V. Németh Zsolt, a térség országgyűlési képviselője is, aki a Kármentő zenekar tagjaként fel is lépett.

Tóth Judit

A Kármentő is fellépett az összejövetelen

Forrás: Novák Roland

Kukor Péter polgármester hangsúlyozta: az idősek napja jó alkalom arra, hogy megünnepeljék azt a bölcsességet, amelyet az idősek adnak hozzá a falu életéhez. – Köszönöm, amit a településünkért tesznek, kérem, a továbbiakban is mutassanak példát a fiatalabbnak – tette hozzá. V. Németh Zsolt államtitkár, a térség országgyűlési képviselője is az idősek építő jellegű tanácsait köszönte meg. Hangsúlyozta: ezek elengedhetetlenek a települések, a közösségek életében, legyen szó városról vagy kisebb faluról. Aztán gyerekek léptek fel színes műsorral, majd hastáncos bemutató következett. Az estéhez a Kármentő Népzenei Együttes adta meg az alaphangot, a vacsora közben és után pedig Kovács Róbert szolgáltatta a talpalávalót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában