Mulatság

2023.11.15. 13:05

Zene, jó hangulat és bőséges vacsora a vépi, bozzai tűzoltók bálján - fotók

Tizennyolcadik alkalommal szervezett bált Vép-Bozzai Önkéntes Tűzoltó Egyesülete. Szombaton több mint 120 vendég érkezett a művelődési házba, hogy önfeledten mulasson hajnali háromig.

Tóth Katalin

Forrás: Tóth Kata

Három hosszú asztal mellett foglaltak helyet a vendégek – önkéntes tűzoltók, barátaik, rokonok, ismerősök és a városvezetés tagjai – a 20 órai kezdésre. Köszöntőjében 143 éves egyesület parancsnoka, Horváth Péter és elnöke, Varga László egy-egy szál rózsával, illetve borral köszönte meg a „háttérben dolgozóknak”, párjaiknak, szüleiknek, hogy egész évben támogatták őket. Binder Lászlónak és feleségének azt, hogy koszorúkat kötöttek és adományoztak nekik a májusfaállításkor és az aschaui testvéregyesületük látogatásakor, illetve Tóth Lászlónak, a rumi tűzoltó egyesület elnökének, hogy hozzájárult az aschaui bajtársaik látogatásának sikeréhez.

Hagyományosan Szijártó Róbert önkéntes tűzoltó szolgáltatta a büfét a tűzoltóbálban. Elmaradhatatlan a tombolasorsolás: a nagyobb értékű tárgyak között kisorsolták az egyik csepregi borász által küldött borválogatást, érkeztek torták, egy tűzoltóautó makett, a hosszúperesztegi tűzoltók felajánlásaként két poroltó készülék, valamint 50 százalékos kuponfüzet és étkezési utalvány szombathelyi éttermekből. A zenéről az idén is Dávid Zsolt gondoskodott. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában