Beszámoló

2023.12.08. 13:09

A szombathelyi börtön egyik munkatársa elsőként ért oda és segített, amikor autó ütközött munkagéppel

Vaol.hu

Forrás: VN-archív

December 4-én, hétfőn 13 óra előtt néhány perccel a szombathelyi Söptei úton történt közlekedési baleset: egy személyautó ütközött össze egy munkagéppel. Kovács Péter bv. őrmester éppen munkahelyére, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe tartott, az elsők között érkezett a baleset helyszínére. A személyautóból kirepült sofőrt az autójában tartott pléddel betakarta, majd miután a mentők megérkeztek, az ő kezük alá dolgozott: vitte, ami kellett a mentőautóból, segített a sérült emelésében, tartotta az infúziót. Péter aznap a szolgálatból egy kicsit elkésett, de ezért nem nehezteltek rá az elöljárói, akiknek egyébként még a baleset helyszínéről jelentette, hogy mi történt - számol be hivatalos oldalán a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet. 

Péter azt mondja, civilben is ugyanígy cselekedett volna, egyenruhában viszont még inkább kötelességének érzik, hogy segítsen a bajba jutottakon. Büszkék vagyunk kollégáinkra!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában