Helyi közélet

2023.12.05. 13:00

KMKK: Ásvány karkötő és mézeskalács meglepetésnek

A Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár nemcsak az adventi gyertyagyújtások programját szervezi, hanem kézműves-foglalkozásokat is ajánl a készülődéshez.

Vaol.hu

December 9-én, szombaton 10-től 11-ig, aztán 11-től 12 óráig az ásványgyöngyöző workshop kínál elfoglaltságot: ajándéknak is szép a készítője kreativitását, ízlését megmutató ásvány karkötő, amelyet kiki maga készíthet el a művelődési központban, Némethné Berki Veronika útmutatásával. Akit az édesség jobban vonz, választhatja ugyanezen a napon a 10-től 12 óráig tartó foglalkozást a KMKK-ban. „Süssünk együtt mézeskalácsot!” – hív játékra és munkába Busznyák Renáta. Délután pedig föllobbannak az adventi koszorúkon a második gyertya lángjai Celldömölkön is: 14 órakor Izsákfán, 15 órakor Alsóságon, 16 órakor a belvárosi Szentháromság téren. A gyertyagyújtást mindenütt igehirdetés kíséri. Közreműködnek az Ádám Jenő Alapfokú Művészeti Iskola növendékei, a városi általános iskola alsósági tagiskolájának diákjai, illetve a Szent Benedek Katolikus Általános Iskola tanulói. Föllép a Stage Pass zenekar. A Szentháromság téren egyesületi vendégség várja a cellieket, és bárhol fölbukkanhat a csilingelő piros kisvonat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában