Az idén utoljára

2023.12.18. 13:38

Celldömölki testületi ülés: energiacsökkentésről és jövő évi munkatervről is szó esik

Az esztendőben utoljára ül össze a városi képviselőt-testület december 20-án, szerdán. A meghívó szerint a Kodály Zoltán utcába tervezett új gépkocsitároló településképi véleményezését zárt ajtók mögött tárgyalják, majd további 13 napirendi pontot nyilvánosan vitatnak meg a városatyák.

Vaol.hu

Forrás: VN-archív

Fotó: Giczi Sándor

A hagyományokhoz hűen a két ülés közti beszámolóval kezdődik a városi képviselő-testületi ülés, majd a Kemenesaljai Művelődéi Központ és Könyvtár tevékenységéről készült összefoglalót hallgathatják meg a képvisleők. Szavazásra teszik fel az önkormányzat jövő évi belső ellenőrzési tervét és a 2024-es munktervét is, utóbbiból kiderül: februárban fogadják el a celldömölki nagyrendezvények tervét és a jövő évi költségvetést.

A szerdai ülésen téma lesz a Helyi Esélyegyenlőségi Program felülvizsgálata is – ha megszavazzák, 2028-ig lesz érvényben az új, egységes program. Az előterjesztések között szerepel az is: napelemes rendszert kaphat a városi óvoda, a városgondnokság és a Népjóléti Szolgálat Nemesdömölk utcai székhelye, a szükséges forrást a jövő évi költségvetés terhére biztosítaná az önkormányzat. A Celldömölki Városi és Vasutas Sportegyesület pedig 10 millió forintot kaphat hasonló célra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában