Összejövetel

2023.12.31. 20:58

Évzáró bankettre gyűltek össze a vépi-bozzai önkéntes tűzoltók - fotók

Tóth Katalin

Összetartó közösség a Vép–Bozzai Önkéntes Tűzoltó Egyesületé – sokan tudják róluk, hogy péntekenként rendszeresen összejönnek. Hagyományos december 29-i évzáró bankettjük is éppen péntekre esett. Negyven főre készített babgulyást Horváth Péter parancsnok és Horváth Tamás; „desszertnek” a húsz adag kocsonyáról Kóbor Attila, a korábbi parancsnokuk gondoskodott; a sör- és borkorcsolyákról, süteményekről pedig családtagjaik. A művelődési ház kisebb termében terített asztal várta a vacsoravendégeket. A vacsora előtt Horváth Péter köszöntötte társait.

Az év első három hónapjában még Kóbor Attila töltötte be a parancsnoki tisztet – ő is felszólalt: üdvözölte a törzsgárda tagjait. A továbbiakban Kovács Péter polgármester köszöntötte a tűzoltók nagy családját, megköszönte munkájukat. „Az étel meleg, a pálinka erős – így biztatta fogyasztásra a tűzoltókat. Jókedvű koccintások, jóízű beszélgetések követték a vacsorát.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában