Búcsú 2023

2023.12.31. 23:39

Hello 2024! – Százhúszan várják együtt az újévet a vépi kultúrházban

Elegáns batyus szilveszteri buliba csöppentünk 31-én éjjel Vépen – a művelődési ház nagytermében százhúszan mulatnak az év utolsó éjszakáján.

Tóth Katalin

Fotó: Unger Tamás

A fehér asztalokat feketében-aranyban játszó konfettik, a mennyezetet fekete-arany lufiszettek díszítik. Az ételről-italról – a hidegtálaktól a szendvicseken át a sós és édes süteményekig, alkoholos és alkoholmentes italokig – az asztaltársaságok, összeszokott baráti társaságok gondoskodtak. A 20 órai kapunyitás után pillanatok alatt megtöltötték a termet a bálozók. Három generáció szilveszterezik együtt élő zenére: a Dancing Duó úgy tűnt, egy pillanatra sem hagyja leülni a táncolókat. Éjfélkor színpompás tűzijátékok durrannak majd a kultúrház udvarán, azt a tombolasorsolás követi, és utána még hajnalig tart a mulatság. Amint Rózsa Hajnalka szervezőtől megtudtuk, jótékony célra költik az est bevételét: a Vépi Vadvirág Művészeti Óvoda és Bölcsőde Bóbita Óvodai Egyesületének javára ajánlják fel.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában