Ezt jó, ha tudod

2023.12.15. 10:18

Hídkarbantartás miatt lesz forgalomkorlátozás Szombathelyen

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezelésében lévő Perint hídon karbantartási munkálatok lesznek a Szombathelyen, a 86-os főúti Körmendi úti körforgalom és az Újvilág utcai csatlakozás között.

Vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: VN-archív

A munkálatok az időjárás függvényében várhatóan 2023. december 18-án, hétfőn 8.30-tól 15.30-ig tartanak majd. Ezalatt az építéssel érintett útszakaszon rendőri irányítás mellett félpályás forgalomkorlátozás lesz érvényben. 

A munkavégzéssel érintett szakaszon megváltozott útviszonyokra kell számítani a közlekedőknek. Kerülni a rendőri irányításnak megfelelően az Újvilág utca – Körmendi út útvonalon lehetséges. A Volánbusz és a megkülönböztető jelzést használó járművek számára sem lesz biztosított az áthaladás. 

A felújítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.huweboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában