Karácsony

2023.12.24. 21:43

Sárváron meggyújtották a negyedik gyertyát is, a Csík zenekar koncertezett

Advent negyedik hétvégéjén is szíves programokkal várták a Nádasdy-vár Sárvár munkatársai a Posta térre kiérkezőket. Kora délután a Handa Banda zenekar hangolta a kicsiket, majd az evangélikus templomban az Apolló Színpad betlehemesében gyönyörködhettek a családok.

Vaol.hu

Fotó: Benkő Sándor

A Hild parkban a Sárvár Jövőjéért Civil Kerekasztal Egyesület gesztenyét sütött. A civil szervezet szeretné ösztönözni a helyi közösséget a személyes találkozásokra, beszélgetésekre, aktivitásra, és erre jó alkalmat kínált ez az adventi gesztenyesütés.
Az adventi koszorún a negyedik, a szeretet gyertyáját Kondora István polgármester gyújthatta meg a Csík Zenekar koncertjét megelőzően.

A negyedik gyertya meggyújtása után a Csík zenekar koncertje következett, amelyre megtelt a Posta tér érdeklődőkkel. A zenekar hallgatóságával együtt énekelte népszerű dallamait, de új dallal is érkeztek Sárvárra.
 

Forrás: https://www.facebook.com/istvankondora

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában