Programok

2023.12.29. 16:00

Szilveszter az ég alatt a vasi városokban - Közösségi mulatságok fénnyel, zenével

Az év utolsó napját nagy csinnadrattával illik búcsúztatni, és az ünneplésbe a közösségi színterek is beszállnak.

Vaol.hu

Celldömölkön a Szentháromság téren rendezik a mulatságot

Forrás: Giczi Sándor

Szombathelyen hagyományos módon zenével, utcabállal, pezsgővel – és várhatóan nagy tömeggel – köszönthetjük az Újévet és az új évet. A hajnalig tartó mulatság utcabállal, polgármesteri köszöntővel várja a nagyérdeműt 31-én. Este 10-től a Retroleum zenekar lép fel, az éjféli Himnusz és köszöntő után fényjáték következik, aztán fél kettőig újra a Retroleum muzsikál. Sárvárfürdőn fergeteges medencepartit ígérnek hajnali 4-ig. Közben fellép Kristály Márton vízgömbművész, lesz beltéri tűzijáték, a sztárvendég Kovács Kati Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, dalszövegíró, táncdalénekes. 

A répcelaki főtéren este 10-től hajnali 2 óráig bulizhat a közönség. Zene: DJ Tihi, melegedni a művelődési házban lehet. Hajnali egy órakor tűzijáték. Celldömölkön este 10-től hajnali háromig a Szentháromság téren köszönhetünk el az óévtől, köszönthetjük az újat. Lesz zene és éjfél után polgármesteri köszöntő, a szilveszteri mulatság szervezője az Együtt Celldömölk Városért Egyesület.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában