Helyi közélet

2023.12.06. 09:00

Szolgálati jelet kaptak a vasi katasztrófavédők

Vaol.hu

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere szolgálati jelet adományozott szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért harminc év szolgálat után Auer Károly tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltójának, Kiss Sándor tűzoltó főtörzszászlósnak, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság Szentgotthárdi Katasztrófavédelmi Őrs szerparancsnokának, László Károly tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság Szentgotthárdi Katasztrófavédelmi Őrs gépjárművezetőjének. 

Tíz év szolgálat után Kemenes Péter tűzoltó ezredesnek, a Humán Szolgálat szolgálatvezetőjének, Dr. Pásztor Krisztina tűzoltó századosnak, a Katasztrófavédelmi Hatósági Osztály kiemelt főelőadójának és Kerekes István tűzoltó törzsőrmesternek, a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság szerparancsnokának.  

Az elismeréseket Lakatár Gábor tűzoltó ezredes, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese adta át kedden.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában