Helyi közélet

2024.01.23. 22:11

Az apostol vendégségben

A Weöres Sándor Színház ad a fiatal közönségre. Január 29-én Petőfi-produkció vendégeskedik az Akacs 7-ben, persze nem kizárólag fiataloknak.

Ölbei Lívia

A celldömölki Soltis Lajos Színház és a Celldömölki Ádám Jenő Alapfokú Művészeti Iskola közös produkciója Az apostol, amelynek rendezője Pesti Arnold, dramaturgja – a színpadi átirat szerzője – és címszereplője Tóth Ákos (Soltis-színház). Az előadást – amely egyén és sokaság, hős és tömeg, személyiség és társadalom bonyolult viszonyát vizsgálja – 12 éves kortól ajánlják. Játsszák: Badics Zsófia, Hérincs Lili Abigél, Horváth Jázmin, Kondics Kitti, Maradics Márton Lukács, Marosi Ákos, Oláh Julianna, Pörneczi Zsófi, Rabi Martina, Szalai Sára, Tóth Ákos, Vlasits Boglárka. Zeneszerző: Gregorich Bálint, Gregorich Domonkos. Két vendégjátékra van meghívása a társulatnak a Weöres Sándor Színházba: az egyik január 29-én, hétfőn 12 órakor, a másik ugyanezen a napon 14.30-kor kezdődik a stúdiószínpadon. Mire megy a magányos világjobbító?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában