Helyi közélet

2024.01.30. 19:36

Az idén először ül össze a képviselő-testület Szentgotthárdon

Idén első alkalommal ülésezik a képviselő-testület. Az ülés szerdán 14 órakor kezdődik a Robert Leeb-teremben.

Vaol.hu

Első napirendi pontként Huszár Gábor polgármester ad tájékoztatást a lejárt határidejű határozatokról, a legutóbbi ülés óta történt fontosabb eseményekről, valamint a Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal munkájáról. A képviselők kiemelten tárgyalnak Szentgotthárd 2024. évi költségvetéséről. 

A polgármester és dr. Dancsecs Zsolt jegyző tájékoztat az Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsában végzett tevékenységről. Szó lesz a lakások bérletéről szóló önkormányzati rendelet módosításáról, az energiamegtakarítási intézkedési terv 2023/2024-es fűtési szezonra vonatkozó első beszámolójáról, a város környezetvédelmi programja felülvizsgálatának véleményezéséről. A testület tárgyal kosárlabdapálya építéséről is: a tervek szerint a Városi Sporttelepen valósulna meg. 

A képviselők döntenek a polgármester 2024. évi szabadságolási ütemtervéről, a településkép-védelmi rendelet jogharmonizációs módosításáról, földrészletek belterületbe vonásáról, ingatlanértékesítésről, illetve bérleti szerződés meghosszabbításáról is.

 Zárásként – a közmeghallgatás előtt – a Vas Vármegyei Önkormányzat által március 15-e alkalmából adományozható kitüntetési javaslatokról lesz szó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában