Minősítő hangverseny

2024.01.11. 22:06

Az ötvenedik újévi koncert Sárváron

Telt házas koncertre készül a Sárvári Koncertfúvószenekar. Az együttes ötvenedik alkalommal hívja újévi koncertjére zenekedvelő közönségét. A hangverseny január 13-án, szombaton 17 órakor lesz a Sárvár Arénában.

Polgár Patrícia

Sárvár Város Fúvószenekara vadonatúj műsorral rukkol elő szombaton

Fotó: VN

Sárvár város fúvószenekara 1974-ben rendezte meg első alkalommal újévi koncertjét. 2024-ben ötvenedik alkalommal csendülnek fel az újévet köszöntő dallamok a tolmácsolásukban. Az év első fellépésén, ahogy az már az együttestől megszokottá vált, vadonatúj műsorral rukkolnak elő. Az idei újévi koncert január 13-án, szombaton 17 órakor kezdődik a Sárvár Arénában. 

A fúvósok immáron negyedik alkalommal ünnepelnek a sportlétesítményben. A kapunyitás 16 órára várható. A koncert egyúttal a Sárvári Koncertfúvószenekar minősítő hangversenye is lesz, az előadás első részében a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség minősítő bizottsága értékeli a zenekar produkcióját koncertfúvós „C” felső kategóriában. A Sárvári Koncertfúvószenekart az esten Szélesi Attila karnagy, az együttes művészeti vezetője dirigálja. A hangverseny műsorvezetője és házigazdája a népszerű műsorvezető, Bősze Ádám lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában