Avató

2024.01.26. 18:59

„Egy kis szalag. Rajta két ismert évszám” – A Hefele Szakképző Iskola ünnepségén jártunk - fotók

A Vas Vármegyei SzC Hefele Menyhért Szakképző Iskola végzőseinek péntek este tűzték fel a szalagot az ELTE SEK éttermében.

Tóth Katalin

Fotó: Szendi Péter

– Egy kis szalag. Rajta két ismert évszám – bal oldalra a szívetek fölé, oda kerül ez a kis szalag.

Viseljétek büszkén, de ne csak ma, ne csak most, ne csak a szakmai vizsgákig, hanem mindig, a szívetekben! – így köszöntötte Tóth Csaba igazgató bevonulásuk után a három végzős osztály tanulóit. A továbbiakban a szalagtűzés hagyományát elevenítette fel az 51, köztük asztalos, ács; festő, mázoló, tapétázó, kőműves és burkoló szakmát tanult diáknak.

Legyenek büszkék arra, hogy hefelés diákok, akik jól jövedelmező, keresett és hiányszakmákat tanulnak, amelyek megélhetést, magas kereseti lehetősé­get biztosítanak a szakmát magas szinten művelőknek. Ha a minőséget tudják biztosítani, örömmel hívják majd őket a megrendelők itthon és külföldön egyaránt – így biztatta őket. Majd azt kérte a végzősöktől, segítsék a jövőben is iskolájukat, hiszen ott életre szóló nevelést és oktatást kaptak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában