Ezt jó, ha tudod

2024.01.27. 19:00

Február 15-ig lehet jelentkezni a tavaszi érettségi vizsgákra

Azok, akik jelenleg nem állnak tanulói jogviszonyban, illetve külföldi vagy külföldi rendszerű középiskola utolsó évfolyamán tanulnak, a kormányhivatalban már jelentkezhetnek a tavaszi időszakra meghirdetett közép- és emelt szintű érettségi vizsgákra - írják.

Vaol.hu

Forrás: MW/archív

Fotó: Mártonfai Dénes

Február 15-ig személyesen a Vas Vármegyei Kormányhivatal épületében, 9700 Szombathely, Hollán E. u. 1.szám alatt, tértivevényesen feladott postai levélben,  e-papír szolgáltatással és az Érettségi Elektronikus Jelentkezési Lap (E-jel) programmal lehet jelentkezni a tavaszi érettségi vizsgákra.

Minden esetben szükséges mellékletek: érettségi bizonyítvány, tanúsítvány, törzslapkivonat (amennyiben van), középiskolai bizonyítvány, vizsgadíj befizetését igazoló dokumentum.

További információkért a Vas Vármegyei Kormányhivatal Oktatási Osztályának munkatársaihoz lehet fordulni. A jelentkezéssel kapcsolatban bővebb tájékoztató a https://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/jelentkezes linken elérhető.

A tanulói jogviszonnyal rendelkező diákok csak a saját iskolájukban jelentkezhetnek közép- és emelt szintű érettségi vizsgára, erről tájékoztatást az intézmény ad.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában