Házasság hete

2024.01.23. 11:00

Fókuszban és játékban a házasság Szombathelyen

Január 26- án indul a Szombathelyi Egyházmegye szervezésében a Házas-Társas-Játék, ami a házasság hete programjait vezeti fel Szombathelyen.

Polgár Patrícia

A Házas-Társas-Játék során a párok egy forgatókönyv alapján végezhetnek kapcsolatépítő feladatokat – a nekik tetsző időpontokban. A feladatokat elvégző párok között értékes ajándékokat sorsolnak ki. Jelentkezni a [email protected] e-mail-címen lehet. A házasság hete fő programjai február 11–18. között kerülnek megrendezésre. A házasokat az egy hét során a Vasi Skanzenben séta és táncház; a Martineum Felnőttképző Akadémián Muzslai Gábor és Etelka tanúságtétele; az Agora Savaria Filmszínházban az Egy zuhanás anatómiája című film vetítése; gyertyafényes romantikus vacsora; A házasság ízei – csokikóstoló és interaktív előadás; a Reményikiskolában 13 év felettieknek, a szerelemről szóló interaktív foglalkozás, a Bárka-pincében páros kocsmakvíz várja. A hét vasárnap püspöki szentmisével zárul. Valamennyi programra (a mise kivételével) a fent feltüntetett e-mail-címen lehe jelentkezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában