Program

2024.01.19. 10:00

Kolbásztöltő verseny jókedvvel, adakozással Rábapatyon

Idén kilencedik alkalommal rendezi meg Röfinapját és kolbásztöltő versenyét a Rábapatyért Közhasznú Egyesület. A szombati mulatságnak ezúttal jótékony célja is van: a rendezvényen befolyt összegből Katona Olivér gyógyulását támogatják.

Polgár Patrícia

Tavaly – három év szünet után – tizennégy csapat szállt versenybe Rábapatyon

Forrás: VN-archív/UT

Január 20-án, szombaton immár kilencedik alkalommal lesz Röfinap és kolbásztöltő verseny Rábapatyon, a piactéren. A program reggel 8 órakor indul, amikortól disznótoros ételeket: böllérmájat, sült kolbászt, sült húst és toros káposztát kínálnak a látogatóknak, akik mindezekért cserébe petákkal, fityinggel és fabatkával fizethetnek. Ezek a helyszínen válthatók. A kolbásztöltő versenyt szintén délelőtt, 11 órától tartják meg, a zsűrizés 13 órakor kezdődik. A nevezésekből befolyt összeget az Együtt Olivérért alapítvány javára, Katona Olivér gyógykezelésére ajánlja fel az egyesület. Ugyancsak a kisfiú számára ajánlják fel a kihelyezett adományládába bedobott készpénzt és a tombola bevételét is. A disznótoros hangulatát fellépők és egyéb programok színesítik: 10 órától Vlasics György harmonikán játszik, 12 órától a Répcementi Férfikar nótázik, 14 órától a Fergeteg Néptánc Egyesület ropja a színpadon, 15 órakor kihirdetik a kolbásztöltő verseny eredményét, majd 16 órakor Matyi és a Hegedűs szórakoztatja a közönséget. Lesz még tombola, a gyerekeknek csillámtetoválás, lufibohóc és arcfestés. A termelői piac délelőtt a szokásos nyitvatartással várja a kedves vásárlókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában