Közlekedés

2024.01.15. 20:00

Olvasóink rengeteg kátyút találtak Szombathelyen – Válogatás

Vaol.hu

A napokban beszámoltunk róla hatalmas nyaktörő kátyú éktelenkedett Szombathelyen a Hollán Ernő utcában, egy gyalogátkelőhely közepén. A kátyúban még a gyalogosok is botladoztak, nem csak az autók futóművét tette próbára a mély lyuk. 

Aztán jó hírrel szolgáltunk: befoltozták a "tankcsapdát", így eggyel kevesebb van a városban.

Szerinted hol lenne még szükség azonnali útjavításra Szombathelyen? – fordultunk olvasóinkhoz. A vaol.hu közösségi oldalát elárasztották a kommentek. 

Ezekből válogattunk.

Mátyás király utca, Söptei út, Szalézi tér, Sági út+Csaba út szörnyű, Áchim András, Szinyei Merse Pál utca, Deák Ferenc utca, Géfin Gyula utca Rumi út, Liliom utca, Jávor utca, Jégpince utca, Vadrózsa, Nefelejcs, Prága, Pipacs, Székely Bertalan, Barabás Miklós, Rumi Rajki István 2/3-a, mindenhol tátonganak.

Olvasónk részletes összefoglalója: A Söptei, a 11-es Huszár, a Lovas út, a Vörösmarty, a Rumi, a külső Rumi, a Sági, a Vépi, a Jávor, a Csaba , a Hunyadi, a Bocskai krt., a vasútállomás utcája , a Dolgozók útja , a Márton Áron, Síp utca, Liliom, Jégpince, Gyöngyvirág, Áchim András, Vadrózsa, Írottkő, Pipacs, Prága, Farkas Károly stb... utcák .

Gyász az egész, ez egy tanyaközpont!

A legtöbben a Csaba utcát jelölték meg.

Egyik olvasónk felvetette: Hol jok az utak? 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában