A nyeremény 175 ezer forint

2024.01.07. 19:06

Tizenegyen nyertek Kőszeg LomiLottóján

Tizenegyen nyertek a város LomiLottóján – kisorsolták a hulladékudvar szolgáltatásait decemberben igénybe vevők szerencseszámait.

Tóth Katalin

Fotó: Ohr Tibor

Decemberben 292-ben vették igénybe a kőszegi Zöldudvar ingyenes szolgáltatásait, ennyi nyereményszelvényt osztottak ki a hulladékudvar munkatársai a környezettudatos kőszegieknek. A város példaértékű tisztaságot és rendezettséget ösztönző játékában havonta öten összesen százezer forint értékű utalványt nyerhetnek, valamint az előző hónapban át nem vett nyereményeket is újrasorsolják. A novemberi nyertesek közül többen nem jelentkeztek utalványukért, így azok most új tulajdonosaikat várják. Amint arról korábban hírt adtunk, a LomiLottó az „önkormányzati innovációk” témakör 2. helyezettje lett a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége pályázatán. A szakmai zsűri nagyra értékelte a játékot, mely az önkormányzati, vállalati és lakossági szférák együttműködésében valósul meg, költséget takarít meg és szemléletformáló hatású.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában