Ön is tapasztalja?

2024.01.19. 10:29

Több mint 200 zanati családi házban nincs áramszolgáltatás - térkép - frissítve

Csütörtök 23 óra 46 perc óta Szombathely-Zanat jelentős részén nincsen áramszolgáltatás. Információink szerint emiatt több családi házban fűtés sincs.

Vaol.hu

Forrás: VN/archív

Fotó: Cseh Gábor

Frissítés!

Olvasóink jelezték: visszatért az áramszolgáltatás a zanati városrészben. Ha választ kapunk az áramszolgáltató cégtől, közöljük, mi okozta a több, mint 12 órás üzemzavart.

Korábban írtuk:

Az áramszolgáltató honlapján közzétett tájékoztatóból kiolvasható: a Külső-Zanati út környékén az Üstökös, a Napsugár, a Csillag, Fenyő, Korpás, Eper utcákban az üzemzavar csütörtökön 23 óra 46 perckor kezdődött, az egy transzformátort és 206 ügyfelet érint a jelölés szerint. A cég térképén több más hibajelzéseket is találtunk: a Vépi útról, Vassurányból is jeleztek áramkimaradást. Olvasóinktól tudjuk: Szombathelyen az oladi lakótelepen és a Jégpince út környékén szintén tapasztaltak az éjjel során áramellátási zavart. 

Forrás: eon.hu

 "Az áramszolgáltatás helyreállítása folyamatban van" - közölte az áramszolgáltató. A vállalatcsoporthoz elküldtük kérdéseinket, hogy bővebb információt kaphassunk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában