Farsang

2024.02.11. 20:19

Állati cirkusz a suliban és a Bélák produkciója – az ikervári Zichy Antónia Általános Iskola farsangján jártunk

Az idén is megrendezte a Zichy Antónia Általános Iskola szülői munkaközössége a zichy-s diákok farsangi karneválját. Színes-zenés forgatagba csöppentünk: jelmezes gyerekek, pedagógusok, szülők töltötték meg szombaton a sportcsarnokot.

Tóth Katalin

Fotó: © Unger Tamás

Több évtizedes hagyomány folytatódott hétvégén: a lelkes szülői gárda hetek óta dolgozott azon, hogy a tombolatárgyaktól a sütivásár hozzávalóin keresztül a teremdekorációig minden a helyére kerüljön a nagy napra. A kétszáz tanuló és a pedagógusok – köztük a fő szervező, a diákönkormányzatot segítő Farkas Annamária – pedig az osztályműsorok sikeréért tettek. Állati cirkusz a suliban és állati suli a cirkuszban, bohócparádé, isztambuli hangulat, a ’70-es évek táncosai, a „reptér” és a munka hősei, a „Bélák” produkciója, mexikói, spanyol táncosnő, boszik, pillangók – amerre néztünk, jelmezeseket láttunk. Az idén nem zsűrizték a maskarákat – mindenki kapott jutalmat és ajándékot. A tombolán befolyt összegből a terv szerint az iskolaudvarra vásárol majd játszóeszközöket az Ikervári Iskoláért Egyesület.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában