Helyi közélet

2024.02.01. 09:00

Átszállásra kell számítani

Vaol.hu

A Szombathely állomáson végzett pályaépítési munkák miatt a 9839 számú Zalaegerszeg - Szombathely - Sopron vonaton változásokra kell számítani február 29-ig. A Sopron felé utazóknak Szombathely állomáson másik szerelvénybe kell átszállniuk. Fontos megjegyezni, hogy a vonat menetrendje Zalaegerszeg - Szombathely - Sopron állomások között nem változik.

A vállalat további közleménye szerint Szombathely állomáson módosított menetrend szerint közlekednek a hirdetményen szereplő vonatok, Sopron - Szombathely állomások között. A Sopron - Szentgotthárd állomások között utazóknak minden vonat esetében Szombathely állomáson átszállásra kell számítaniuk.

Az érintett Szombathely - Szentgotthárd vasútvonalon egyes vonatok menetrendje módosul, melyről külön hirdetmény készült. Az utazókat felkérik, hogy a változások miatt időben érkezzenek az állomásra, és vegyék figyelembe az átszállás szükségességét. A GYSEV Zrt. folyamatos tájékoztatást ígér az érintett utasoknak az esetleges további fejleményekről is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában