Nagy sikerrel

2024.02.06. 09:06

Hende Csaba a nemzeti konzultációról: Egyértelmű üzenet a dollárbaloldalnak és Brüsszelnek (videóval)

Tömböly Ágnes

Forrás: MW-archív

Nagy sikerrel zárult a nemzeti konzultáció - értékelt dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke videóüzenetében, amit a napokban közösségi oldalán osztott meg. 

- A magyarok egyértelműen fontosnak tartják hazánk szuverenitásának védelmét, kiálltak az illegális bevándorlás elutasítása mellett, hangot adtak a béke és a gyermekeink védelmének fontosságának - mondta dr. Hende Csaba Facebook-oldalán megosztott videóbejegyzésében. 

A kitöltött ívek alapján elmondható: másfél milliónál is több magyar utasítja el a migránsgettók hazai létrehozását, illetve tette le voksát amellett, hogy Ukrajnában fegyverszállítás helyett tűzszünetre és békére van szükség. Körülbelül ugyanennyien vélekedtek úgy, hogy ne fizessünk többet Ukrajna támogatására, amíg a nekünk járó pénzt nem kaptuk meg, illetve a magyarok azt sem gondolják, hogy adottak a feltételek Ukrajna teljes jogú uniós tagságához - számolt be a Magyar Nemzet. 

Dr. Hende Csaba üzenetében köszönetet mondott mindenkinek, aki Szombathelyen és környékén kitöltötte a nemzeti konzultációt. S hangsúlyozta azt is: - Mindenki számára fontos, hogy ne Brüsszelből, a fejünk felett döntsenek arról, ami nekünk fontos, ami itt, a mi hazánkban történik. Ez egyértelmű üzenet a dollárbaloldalnak és Brüsszelnek: nem akarunk háborút, illegális bevándorlást és gyermekpropagandát - fogalmazott.   

- A Fidesz-KDNP továbbra is ki fog állni Magyarország szuverenitása mellett, Szombathelyen és környékén is számíthatnak ránk értékeink és békénk megőrzésében - zárta gondolatsorát a parlamenti alelnök.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában