Helyi közélet

2024.02.23. 16:51

Körmend: városi pályázat civileknek

Tóth Judit

A város képviselő-testülete pályázatot írt ki civil szervezetek támogatására kulturális, sport és szociális területen. A felhívásra helyi civil szervezetek, közösségek, alapítványok, valamint magánszemélyek pályázhatnak A kultúra területén elsősorban a város rendezvényeihez, ünnepeihez, a Rábához, és a környezetvédelemhez kapcsolódó programok megvalósítására, tudományos kutatásra, ismeretterjesztő kiadványok megjelentetésére, alternatív művelődésszervezésre, helyi vizuális és zenei programokra is lehet pályázni.

A sport területén a sportról szóló 19/2001. (XII. 10.) önkormányzati rendeletben foglaltak szerint nyújtanak támogatást, szociális területen szociális programokra és karitatív tevékenységre lehet pályázni. A pályázatok benyújtásának határideje: március 28. 12.00 óra. További felvilágosítás Szabó Ferenc köztisztviselőnél kérhető a Körmendi Közös Önkormányzati Hivatalban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában