Szombathelyi Polgári Esték

2024.02.20. 22:23

Lenkai Nóra szólt a közösségépítésről is - Zsúfolásig telt a Haladás Sportkomplexum VIP-terme

Vaol.hu

Fotó: Cseh Gábor

Zsúfolásig telt a Haladás Sportkomplexum VIP-terme. Dr. Hende Csaba parlamenti alelnök köszöntötte a megjelenteket, majd Lenkai Nóráról szólva elmondta: dolgozó nő, gyermeket nevelő édesanya, aki felvirágoztatta a szombathelyi egyetemet. 

– Okkal remélhetjük, hogy megválasztása esetén ugyanazt fogja tenni Szombathely városával, mint amit az egyetemmel tett – fogalmazott. Lovass Tibor, a Helyi Televíziók Országos Egyesülete elnöke kérdezte Lenkai Nórát. Megtudtuk, az ELTE SEK rektori biztosa mindig csapatban dolgozott, és mindig célja volt, hogy összetartó közösséget hozzon létre. Kitért arra is: a fiatalok elmondják neki, az egyetem falain belül kialakult egy pezsgés, ám ha kilépnek onnan, ugyanezt a pezsgést és karrierlehetőségeket szeretnék látni a városban. Most ez hiányzik. Megtudtuk, március 1-jétől minden háztartásba eljuttatnak egy konzultációs ívet, amelyen várják az ötleteket. 

– Mindenki véleményét szeretném megismerni, hogy ki tudjuk elemezni, és a megfelelő válaszokat megadva egy új Szombathelyt építhessünk – fogalmazott a Lenkai Nóra. Az est során Orbán Balázs bemutatta Huszárvágás című könyvét, és értékelte a szombathelyi politikai helyzetet is. Az elhangzottakról részletesen holnap számolunk be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában