Választások 2024

2024.02.22. 10:24

Most mindenre is van pénz Szombathelyen? - szándékos mulasztásokat lepleznek le ezzel

Horváth Gábor képviselő szerint a lakosság megtévesztése a baloldali városvezetés szándékos mulasztásait leplezi le.

Vaol.hu

Forrás: Facebook/Horváth Gábor

Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek. Mert mindenki, aki kér, kap, aki keres, talál és aki zörget, annak ajtót nyitnak.

kezdi az idézettel bejegyzését Horváth Gábor képviselő. 

Aztán így folytatja:

- 2020. február óta folyamatosan kértem a herényi Béke tér (Béke-tó) csapadékvíz-elvezetésének megoldását, erről több bejegyzés és újságcikk készült. Hirtelen vagy véletlenül a választások évében a baloldali városvezetés megvilágosodott és helyzetbe akarja hozni a képviselőjelöltjeiket. Most mindenre is van pénz. Sorban készülnek a körzetekben a bejelentő videók azt a látszatot keltve, hogy az évek óta meglévő problémák megoldására kizárólag nekik van megoldási javaslatuk - fogalmazott Horváth Gábor.

- A lakosság megtévesztése a baloldali városvezetés szándékos mulasztásait leplezi le. A különböző felújítási helyszíneken mindig elkövetnek szakmai és műszaki hiányosságokat. A Béke tér csapadékvíz-elvezetésének kiépítésével kapcsolatban elküldöm építő javaslataimat a városüzemeltetés részére. Mindent csak egyszer kell jól megcsinálni! - zárta gondolatait a bejegyzésben. 

Kapcsolódó:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában