Közösség

2024.02.24. 10:00

Mozdulj, Sárvár! - Az egészséges életmódot népszerűsítik

Az általános iskolások számára megrendezett Teremtájfutó Bajnoksággal kezdetét vette a Mozdulj, Sárvár! egészséges életmódot népszerűsítő programsorozat.

Polgár Patrícia

A bajnokságon Sárvár valamennyi iskolája képviseltette magát. A diákokat Gömbös Gyula, a Sárvári Kinizsi SE Tájékozódási Futó Szakosztály edzője (jobbról) segítette

Forrás: Czupor Szilvia

 A Sárvár Arénában megrendezett Teremtájfutó Bajnoksággal kezdetét vette a Mozdulj, Sárvár! rendezvénysorozat 2024-es szezonja. A versenyen a város valamennyi általános és középiskolája részt vett, közel 250 gyermek próbálta ki magát a tájfutásban, négy korosztályban. A bajnokságot a város önkormányzata támogatásával, a Sárvári Kinizsi SE Tájékozódási Futó Szakosztálya valósította meg, a helyszínt a Sárvár Aréna adta. 

A versenyt dr. Máhr Tivadar alpolgármester, a Mozdulj, Sárvár! programsorozat ötletgazdája nyitotta meg, aki kiemelte: nagy öröm, hogy a nyitóeseménybe a fiatalokat, a város valamennyi iskoláját be tudták vonni. Korábban a programsorozattal kapcsolatban dr. Máhr Tivadar elmondta lapunknak: a Mozdulj, Sárvár! – immáron több mint egy évtizedes – mozgalom népszerűsége mindmáig töretlen. 

Idén is sokféle sportrendezvénnyel készülnek a szervezők. – Én annak örülnék a legjobban, hogyha a városi sportos életmód minél inkább elterjedhetne – fogalmazott akkor dr. Máhr Tivadar, aki azt is hozzátette: ehhez Sárváron minden lehetőség adott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában