Verseny

2024.02.25. 15:30

Rock and roll reggeltől estig Szentgotthárdon - Sok-sok fotó, videó

Első alkalommal rendezte meg a Galaxy RRC a Gotthárd-kupát. Az akrobatikus rock and roll versenynek a színház adott helyet.

Tóth Judit

Forrás: Unger Tamás

Molnár Nórától, a szervező egyesület vezetőjétől megtudtuk: a Nyugat-magyarországi Akrobatikus Utánpótlás Táncversenynek először volt a házigazdája Szentgotthárd. Közel négyszáz táncos lépett színpadra, a kis óvodásoktól a felnőttekig, mind olyanok, akik még nem igazolt versenyzők.  -Az egész napos táncversenyünk lebonyolítását a Pannon Kapu Kulturális Egyesület segítette, nagyon hálásak vagyunk a szervezet munkatársainak, mindent megtettek azért, hogy gördülékenyen menjen a program - tette hozzá a főszervező. 

rock and roll
A színház adott otthont az akrobatikus rock and roll versenynek.
Forrás: Unger Tamás

A versenybírók Rastistlav Banas, Zalaváry Enikő,  Kolman Krisztián, Bak Angelika és Kolman Flóra voltak, a versenyfelügyelő Koszogovits Norbert, a számlálóbíró pedig Németh Balázs. Az ovisoknál formációs táncban a szentpéterfai ApRock csapata nyert, a párosoknál Boda Léna és Simon Alexandra (White Tiger RRC Tanakajd). Szólóban az ovisoknál Kercza Mira (Galaxy RRC Felsőcsatár) lett az első, a szóló little girls kategóriában pedig Tóth Tamara (Galaxy RRC Horvátzsidány). A szóló girls kategóriát Hajgató Dóra (Galaxy RRC Nemescsó) nyerte, a szóló ladies kategóriát pedig Burka Seila (White Tiger RRC Bögöte). 

A mini párosoknál Szalai-Erhardt Áron és Déri Kiara (Nyitra FreeTime SE Szombathely) volt a legjobb, a gyerekeknél pedig Drienyovszky Péter és Csizmazia Laura (Nyitra FreeTime - Galaxy). A duó little girls kategóriában Németh Alina Sára és Varga Mira (White Tiger RRC Répcelak) viték a prímet, a duó girls kategóriát Molnár Léna és Varga Luca (White Tiger RRC Lukácsháza) nyerte, a duo ladies versenyt pedig Ellyshia Džerengová és Berill Bondoa (Dunaszerdahely, Szlovákia). 

A trió little girls versenyt Iszak Izabella, Ley Krisztina és Nagy Anna (White Tiger RRC Ölbő) nyerték, a trió girls kategóriát Sipos Flóra, Ács Hanna és Géczi Hanna (Galaxy RRC Szentgotthárd), a trió ladies kategóriát pedig Bencsik Anna Bogi, Csuport Lola és Koczor Krisztina (White Tiger RRC Répcelak). A formációs táncokban a gyerekeknél a Csicseriborsók csapata nyert (Galaxy RRC Nemescsó), a juveniles kategóriában Sweet and Sugar (Rocky-Dilly - Galaxy), a junioroknál a Dreamstars (Nyitra FreeTime - Galaxy), a felnőtteknél pedig a Bonitas (Galaxy - White Tiger).  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában