Program

2024.02.06. 10:00

Szeráj kincseiből: workshopok és keleties hangulat Jákon - fotók

Első alkalommal lakta be keleties hangulatú programjával a keleties külsőbe öltözött Ady Endre Művelődési Házat a SilverBirds Bellydance Egyesület és a Jáki Kulturális Élet Egyesület csapata a Szeráj kincsei fesztiválon.

Polgár Patrícia

Hastánc-workshopra is várták az érdeklődőket

Forrás: VN/KA

A rendezvény vázát egy szakmaibb program, a hastánc-workshop adta, ahol egész nap mestertanárok tartottak kurzusokat a résztvevőknek. Voltak szambafúziós oktatások, legyezőfátylas és dobszólós koreográfiák, valamint törzsi fúziós táncok is. Ezzel párhuzamosan gyermekfoglalkozások és női egészségmegőrző programok várták az érdeklődőket: az egyesület hitvallásához hűen mindenki számára biztosított volt a testi-lelki felüdülés. Sor került művészetterápiás workshopra, szakrális körtáncra, a hölgyek varászlatos ékszerek között válogathattak, a gyermekek ugyancsak bepillantást kaphattak a hastánc világába, sőt, még kézműveskedhettek is. A nap végén, a zárógálán felléptek a meghívott vendégek és tanárok, a SilverBirds Bellydance Egyesület tagjai és a gyerekek is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában