Születésnap

2024.03.17. 10:55

A 90 éves Teri nénit köszöntötték Náraiban

Völgyi Imréné, Teri néni március elején töltötte be 90. életévét. Előbb a család, majd a község köszöntötte a jeles alkalomból.

Polgár Patrícia

Szabó-Böröndy Andrea, Völgyi Imréné Teri néni és Németh Tamás polgármester

A települési nőnapi műsor végén a pódiumra szólították, ahol kedves szavak kíséretében fel is köszöntötték: Teri néni virágcsokrot és a miniszterelnök által szignált elismerő oklevelet kapott, majd az egybegyűltek közösen tapsolva énekelték el számára a Boldog születésnapot című dalt – tudtuk meg Szabó-Böröndy Andrea közművelődési referenstől, aki azt is elmondta: az idős hölgy születésnapja kiváló alkalom volt arra, hogy kifejezzék hálájukat felé azért, mert közeli, jóismerősnek mondhatják – Teri néni közmegbecsülésnek örvend Náraiban.

Völgyi Imrénének két fia van, tőlük több unokája is született. Férjét már korábban elvesztette. Világ életében szorgalmas, dolgos asszony volt, aki virágkötőként dolgozott aktív életében. A templomdíszítők csapatának máig lelkes és aktív tagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában