Jó tanács

2024.03.28. 15:17

"A húsvéti sonka sem fogja felszívni olyan gyorsan a pálinkát, ne kockáztass!" - figyelmeztet a rendőrség

"A húsvéti sonka sem fogja felszívni olyan gyorsan a pálinkát, ne kockáztass!" - hívja fel a figyelmet a Vas Vármegyei Rendőrfőkapitányság Facebook-oldalán.

Vaol.hu

Figyelmeztet a rendőrség: Ittasan vezetni? Húsvétkor sem!

Fotó: MW-archív

"Ha alkoholt ittál, ne vezess! Ne ülj be olyan sofőr mellé, aki előtte alkoholt ivott! Akkor se vezess ittasan, ha csak a szomszéd utcába, a helyi kisboltba mész! A húsvéti sonka sem fogja felszívni olyan gyorsan a pálinkát, ne kockáztass!" - osztotta meg csütörtöki Facebook-bejegyzésében felhívását a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság.  

A rendőrségi közleményben rámutatnak: "Mindegy milyen gépjárművet vezetünk, az alkohol fogyasztása tilos! Sajnos az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy évről évre egyre kevesebben ugyan, de még mindig vannak olyanok, akik figyelmen kívül hagyják az alkoholfogyasztás melletti gépjárművezetés tilalmát és veszélyeit! Ezzel mind maguk, mind mások életét és testi épségét veszélyeztetik! Húsvétkor se legyen senki könnyelmű és felelőtlen, mert életek múlhatnak rajta!" - írták.   

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában