Két körzetben is újak

2024.03.21. 13:23

Bemutatta képviselőjelöltjeit Sárváron a Fidesz-KDNP

Bemutatta sárvári képviselőjelöltjeit a Fidesz-KDNP helyi szervezete. A legutóbbi választásokhoz képest két körzetben indulnak új jelöltek, hatban pedig a már ismert, jelenleg is tevékeny politikusok számítanak a szavazók bizalmára.

Vaol.hu

Forrás: VN

A 2024-es önkormányzati választásokon, június 9-én a pártszövetség sárvári polgármesterjelöltje Kondora István lesz, aki negyedszer indul a polgármesteri posztért, legutóbb a szavazatok 67,54 százalékával választották meg.

- Az elmúlt évtizedekben Sárvár töretlenül fejlődött, a város stabilan működött. Nekünk a jövőben is a biztonságot és a stabilitást kell képviselnünk, szakértelemmel kell végeznünk a munkánkat. Ezért úgy döntöttünk, hogy hat körzetben a jelenlegi önkormányzati képviselőket indítjuk ismét, akik megfelelő tapasztalattal rendelkeznek, jól ismerik a körzetüket. Két körzetben új jelöltek mérettetik meg magukat a választáson. A 2. számú egyéni választókerületben Németh Ernő, a Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskola igazgatója lesz a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje, aki több mint két évtizede a Kertvárosban él, és évek óta segíti kertvárosi képviselőink munkáját. A 4. számú választókerületben Kampelné Kozlovszki Mariannát, a Sárvári Cseperedő Bölcsőde kisgyermeknevelőjét indítja a pártszövetség, aki külsős bizottsági tagként dolgozik a képviselő-testületben – mondta el Kondora István polgármester.

Az 1. számú egyéni választókerület képviselőjelöltje Varga Károly lesz, a 3. számú körzetben Dr. Máhr Tivadar, az 5. számú egyéni választókerületben Németh Róbert, a 6. számúban Vinter István, a 7. számú egyéni választókerületben Kondora István, a 8. számúban Varga Jenő indul a 2024-es önkormányzati választásokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában