Helyi közélet

2024.03.04. 14:40

Fidesz: adóbűnözők ultimátumával nem foglalkozik Lenkai Nóra

Vaol.hu

Forrás: VN-archív

Adóbűnözők ultimátumával nem foglalkozik polgármesterjelöltünk 

- írja a szerkesztőségünknek küldött közleményében Fidesz Szombathelyi Szervezete. Úgy folytatják: "Lenkai Nóra inkább minden fontos kérdésben a szombathelyiek véleményét kéri ki. Ezért indított konzultációt, és ezért találkozik számos fórumon a polgárokkal.
Arcátlanság, ahogyan Czeglédy Csaba, az adócsalásért jogerősen szabadságvesztésre ítélt DK-s politikus bármilyen témában felszólít és 72 órás határidőt szab Lenkai Nórának. Polgármesterjelöltünk minden tisztességes ember kérdéseire válaszol, véleményüket meghallgatja.
Egy dolog azonban biztos: olyasvalaki ultimátumára, aki ellen jelenleg is 6 milliárd forintos adócsalás ügyében, bűnszervezet vezetőjeként elkövetett bűntettek gyanúja miatt büntetőeljárás folyik - és aki nem mellékesen annak a szemkilövető Gyurcsány Ferencnek a jobbkeze, aki egy országnak hazudott -, nem reagál.
A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje folytatja kampányát, és számít a józanul gondolkodó szombathelyi emberekre" - zárja a közleményét Fidesz Szombathelyi Szervezete.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában