Sajtóközlemény

2024.03.08. 08:18

Fidesz: Czeglédy Csaba egy jogerősen elítélt adóbűnöző

Czeglédy Csaba hallgatásával beismerte, hogy adócsalásért jogerősen elítélték -írja Fidesz Szombathelyi Szervezete.

Vaol.hu

Forrás: VN-archív

Czeglédy Csabát felszólítottuk, hogy nyilatkozzon arról: elismeri-e, hogy a Veszprém Megyei Bíróság folytatólagosan elkövetett, az adóbevételt jelentős mértékben csökkentő adócsalás bűntette, magánokirat-hamisítás miatt jogerősen elítélte - olvasható a közleményben.
Mint írják: Czeglédy Csaba most hallgat és lapít. Azonban a továbbiakban nem kerülheti el a szembenézést Szombathely közvéleményével, vállalnia kell tetteinek morális következményét.
A szombathelyieknek tudniuk kell, hogy Czeglédy Csabát adócsalás bűntette és más bűncselekmények miatt a Veszprém Megyei Bíróság 1 év 4 hónap szabadságvesztésre ítélte. A jogerős ítéletet nyilvános fellebbezési tárgyalás során, a Medgyessy Péter vezette szocialista kormány alatt hozta meg a veszprémi bíróság.
Czeglédy Csaba egy jogerősen elítélt adóbűnöző.

Felszólítjuk Czeglédy Csabát: távozzon a közéletből!

Felszólítjuk Czeglédy Csabát: kérjen bocsánatot a szombathelyi emberektől!

A szombathelyi Fidesz-KDNP pártszövetség álláspontja az, hogy jogerősen elítélt bűnözőnek nincs helye a közéletben - írja a Fidesz Szombathelyi Szervezete. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában