Az alkotás öröme

2024.03.29. 13:50

Húsvéti készülődés a szombathelyi Agora MSH-ban - Nyuszi-kalácsot sütöttek, buliztak Bing nyuszival

Kalácssütéssel, tojásfestéssel, játszószőnyeggel és sok más játékkal hívott közös húsvéti készülődésre pénteken délelőtt az Agora MSH. A program koronája a Bing nyuszi show volt – tűzijátékkal, lufi-esővel.

Merklin Tímea

Fotó: © Cseh Gábor

Nem könnyű döntések a kicsik számára, hogy ha van egy játszószőnyeg kisvonattal, akkor ott ragadjunk-e vagy menjünk tojást festeni, és ha már kivonatoztuk magunkat, tojást is festettünk, akkor nyuszi-kalácsot formázzunk-e (hiszen csak egy csavarintás a füle és mazsola a szeme) az előre elkészített tésztából vagy az agyagot gyúrjuk. 

A programkavalkádban egy óra alatt is rengeteg impulzust szereztek az apróságok, jól esett elpilledni, besüppedni a székekbe a Bing nyuszi műsorát nézni – mi kerekedik ki az öt jó barát állatka zenés-táncos kalandjaiból. A tanulságos kis történetek füzére szülinapi partival, tűzijátékkal zárult, és a mennyezetről lufik hullottak, sok gyereknek sikerült elkapni közülük egyet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában