Születésnap

2024.03.27. 07:00

Kilencvenéves lett, így köszöntötték fel a ikervári János bácsit

Szép eseményre gyűltek össze az ikervári Illés-családban. A családfő, Illés Jánost 90. születésnapja alkalmából köszöntötte a falu vezetése.

Vaol.hu

Oklevéllel a kezében Illés János, mögötte balról dr. Bíró Barnabás, Fehér Ferenc, Illés Jánosné és Szeteleki Tamásné

Az ünnepeltet, Illés Jánost a saját otthonában kereste fel Fehér Ferenc polgármester, dr. Bíró Barnabás jegyző, valamint Szeteleki Tamásné igazgatási főmunkatárs. Közösen vitték el Orbán Viktor miniszterelnök köszöntő levelét, amelyet a 90 éves János bácsi meghatottan vett át. Az oklevél mellett a születésnapos anyagi támogatást is kapott. Fehér Ferenc elmondta, nagy örömükre falujukban az utóbbi időben több kilencvenévest is köszönthettek. Olyan szépkorúak is élnek Ikerváron, akik hamarosan betöltik a kilencvenötöt. Bíznak abban, egészségben, erőben meg is élik ezt a kort. Ikerváron minden évben, általában októberben tartják az idősek napja rendezvényt. Ekkor összegyűlnek, az önkormányzat pedig vacsorával, majd egy kis műsorral köszönti őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában